H2O+Mg = XTILL Főzővíz
Megérkezett a xoda® család új tagja
xtill® Főzővíz - prémium szűrt víz
magnéziummal dúsítva
Xtill® Főzővíz
Az étel vagy ital főzéskor, minél telítettebb (ásványi sókkal) egy ivóvíz (úgy, mint a kemény csapvíz vagy az ásványvíz), annál kevésbé tud felvenni más anyagokat. A étel- vagy italkészítés során pedig éppen azt szeretnénk elérni, hogy a tápanyagok, ízek, zamatok kioldása minél hatékonyabb legyen, hiszen ettől lesz íze, tápláló hatása főztjeinknek. A magnézium pótlásával pedig, a víz finomabb, selymesebb hatású lesz, ami alapját képezi az ízgazdagabb ételeknek, italoknak.
Kávé: A kávé 80-90%-át víz alkotja, így a második legfontosabb összetevője egy jó kávénak a víz. Akár milyen különleges kávébabból, bármely profi gépen is próbálunk meg kávét főzni, ha a víz összetétele nem megfelelő, az eredmény nem lesz kielégítő.
Tea: A jó tea készítése, lágyabb, minél „édesebb” vizet igényel, hogy az aromák kioldódjanak.
Leves: A főzéskor, minél telítettebb (ásványi sókkal) egy ivóvíz (úgy, mint a kemény csapvíz vagy az ásványvíz), annál kevésbé tud felvenni más anyagokat.
Konyhai gépek: A konyhai gépeinkben felhasznált kemény csapvíz vagy ásványvíz miatt gyakran romlanak el háztartási eszközeink. A víz hevítésekor ugyanis vízkő válik ki és rakódik le a kávéfőző, teafőző és egyéb háztartási gépek belsejében.
Nem csak ízletesebbek lesznek az ételek, ha tisztított vizet használnunk az elkészítésük során, hanem garantáltan több vitamin, nyomelem és ásványi anyag fog kioldódni, így járulva hozzá hosszú távon egészségünk megőrzéséhez és nagyobb ízélvezeti hatáshoz.
Kiszerelés: 5 literes baginbox, lebomló és újrahasznosítható környezetbarát csomagolásban. Gyártja: Vasi Xoda Drink Kft., 9721 Gencsapáti Ipar út 1.